Cheminent Oy
Cheminent Oy
KIRJAUDU SISÄÄN - REKISTERÖIDY  
Tekniset liuottimet
ACS reagenssit
ISO reagenssit
Analytical grade liuottimet
Kuivatut liuottimet
Multisolvent®
LC-MS tuotteet
Liuottimet GC-jäämäaine- analytiikkaan
HPLC liuottimet
Karl-Fischer reagenssit
ASTM tuotteet
COD tuotteet
Histologiset tuotteet
HPLC ioniparireagenssit
HPLC puskurit
Ultrapuhtaat hapot
Alkuainestandardiliuokset
Ionistandardit
Tuotteet molekyylibiologiaan
Farmakopea tuotteet
pH-puskurit
Volumetriset liuokset
Värjäyksen apuaineet
Tuote-esitteet
Deuteroidut liuottimet

Cheminent Oy tuotteet

Yleistä

Verkkokaupastamme löytyvien tuotteiden lisäksi Scharlaun tuotevalikoimaan kuuluvat tekniset ja teollisiin prosesseihin soveltuvat raaka-ainelaadut sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt yksilölliset tuotteet.

Jos et löydä valikoimastamme sopivaa tuotetta, ota yhteyttä. Selvitämme tarpeidesi mukaisen tuotteen saatavuuden ja hinnan tapauskohtaisesti.

 

Tuotehaku

Voit tehdä tuotehakuja oheisen ”Tuotehaku”-toiminnon avulla.

Haku kohdistuu kaikkiin tuotetietokenttiin. Voit käyttää useita hakusanoja välilyönnillä erotettuna, jolloin hakutulos täyttää kaikki hakukriteerit.

Hakutulos avautuu luettelona, jossa näkyvät tuotenumero, pitoisuus, tuotenimi ja kuvaus englanniksi sekä nimi suomeksi. Napsauttamalla hiirellä haluamaasi tuoteriviä avautuvat yksityiskohtaiset tuote-, saatavuus- ja hintatiedot näkyviin.

Mikäli etsimäsi tuote ei löydy hakutuloksesta, voit tehdä uuden haun. Voit myös käyttää ”Tarkennettu haku” -toimintoa, jossa voit kohdistaa hakusanat haluamiisi tuotetietokenttiin. Linkki tarkennettuun hakuun ilmestyy käyttöösi perushaun jälkeen.

Tuotetietojen esittäminen

Tuotetiedot avautuvat näkyviin kun valitset tuotteen joko tuotehaun jälkeen tai tuoteryhmän kautta (sivun vasemmasta reunasta tai sivulta Tietoa tuoteryhmistä).

Tuotteen tiedot on ryhmitelty seuraavasti:

  • Tuotteen perustiedot (tuotenumero, pitoisuus, nimi, kuvaus)
  • Pakkaus-, saatavuus- ja hintatiedot
  • Tuotteen muut tiedot (tunnistenumerot, fysikaaliset tiedot, valmistaja, käyttöaika, nimen synonyymit sekä linkit tuotespesifikaatioon, analyysitodistukseen ja käyttöturvallisuustiedotteeseen)
  • Luokitustedot (EC-indeksinumero, varoitusmerkit, R- ja S-lausekkeet)

Tuotelaadut

Scharlaun yleisimmät kuivakemikaaleille käyttämät laatunimikkeet ovat Reagent grade, Extra pure ja Synthesis grade.

Reagent grade täyttää yleensä ACS:n tai ISO:n analyysireagensseille asettamat kriteerit ja vastaa puhtaudeltaan tasoa, josta muut valmistajat käyttävät laatutermejä p.a., r.g., a.g. tai GR.

Extra pure –laatu asettuu puhtaudeltaan hieman Reagent grade –laadun alapuolelle. Extra Pure –tuotteet on usein valmistettu farmakopeoiden vaatimusten mukaisesti.

Alimpana on Synthesis grade –laatu, joka kuitenkin kuuluu vielä selkeästi hienokemikaalien ryhmään.

Lisätietoa näistä peruslaaduista löydät kohdasta Scharlaun tuotteiden laadut.

Kuivakemikaaleille löytyy lukuisa joukko muitakin, tiettyihin käyttötarkoituksiin valmistettuja laatuja, esimerkiksi molekyylibiologian, histologian ja petrokemian (ASTM) tuotteet.

Nestemäisille tuotteille laatuvalikoima on vieläkin laajempi – Multisolvent ® liuottimet, kuivatut liuottimet, tuotteet epäorgaaniseen ja orgaaniseen jäämäaineanalytiikkaan, HPLC-liuottimet, Karl Fischer tuotteet, jne.)

Tuotteen laatu ilmenee tuotenimen yhteydessä olevasta pitoisuustiedosta ja kuvauksesta, mikä helpottaa tuotteen valintaa. Lisäksi saat tuotteen spesifikaatiotiedot nähtäväksesi ”Tuotespesifikaatio”-linkin avulla (toiminto on käytössäsi vasta haettuasi tuotteen tiedot näkyviin).

Lisätietoa laaduista löydät myös kohdasta Tietoa tuoteryhmistä.

Tuoteryhmät

Tuotekokonaisuuksien löytämiseksi tuotteet on jaettu seuraaviin tuoteryhmiin (lisätietoa tuoteryhmistä saat napsauttamalla hiirellä tuoteryhmän nimeä):

Käyttöturvallisuustiedotteet

Käyttöturvallisuustiedotteiden katselu edellyttää rekisteröitymisen verkkopalveluumme.

Käyttöturvallisuustiedotteen saat näkyviin hakemalla ensin tuotteen tiedot Tuotehaku –toiminnon tai tuoteryhmien kautta. Kun tuotteen tiedot ovat näkyvissä, napsauta hiirellä linkkiä kohdasta ”Tuotteen muut tiedot, Käyttöturvallisuustiedote”.

Lisäämme tuotteiden suomenkieliset käyttöturvallisuustiedotteet verkkopalveluumme saamiemme tilausten perusteella. Mikäli suomenkielistä tiedotetta ei vielä ole saatavilla, aukeaa englanninkielinen tiedote.

Huomautus. Käyttöturvallisuustiedotteet on tallennettu järjestelmään pdf-muodossa. Voidaksesi avata ja lukea pdf-tiedostoja tarvitset Acrobat Reader –sovelluksen. Voit ladata ilmaisen sovelluksen koneellesi napsauttamalla hiirellä tätä linkkiä ja seuraamalla ohjeita.

Toimitamme tiedotteet asiakkaillemme sähköpostilla jokaisen tilauksen yhteydessä, ennen tuotteiden toimitusta. Voit rekisteröitymisen yhteydessä määritellä sähköpostiviestin oletusvastaanottajat (enintään 3 kpl). Näitä oletustietoja voit muuttaa myöhemmin Käyttäjätietosi –kohdassa. Lisäksi voit jokaisen tilauksen yhteydessä vielä muuttaa vastaanottajatietoja kyseiseen tilaukseen liittyen.

Analyysitodistukset (COA)

Pääset katsomaan tuotteen analyysitodistusta tämän linkin avulla tai hakemalla haluamasi tuotteen tiedot näkyviin ensin Tuotetiedot –sivulle ja napsauttamalla hiirellä linkkiä kohdasta ”Tuotteen muut tiedot, Analyysitodistus”.

Tiedot haetaan valmistajan verkkosivuilta määrittelemiesi tuote- ja eränumeroiden perusteella.

Huomautus – eränumeron näet pakkausetiketistä ja pakkaukseen kiinnitetystä viivakooditarrasta tekstin ”BATCH” jälkeen. Tuotenumerossa on yhteensä 6 merkkiä (kirjainta tai numeroa) ja eränumerossa yhteensä 5 numeroa.

Tuote-esitteet

Scharlaun tuotteista on saatavana tuoteluettelo painettuna ja CD-ROM –versiona. Lisäksi toimitamme lukuisia esitteitä eri tuoteryhmistä. Voit tilata tuotteita verkkokaupan kautta tai ottamalla meihin yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostilla (huomautus, verkkokaupan kautta tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä).

Toimitamme materiaalin ensisijaisesti kemikaalitoimitusten mukana. Materiaalia on saatavilla rajallinen määrä, joten pidätämme oikeuden päättää toimitusmääristä tilauskohtaisesti.

Löydät näiden materiaalien tiedot tuoteryhmästä Tuote-esitteet.

 

 

 
Tuotehaku
 
Ajankohtaista
Vetyperoksidia jälleen saatavissa (5.11.2018)
Rikkiä kellariin! (10.7.2016)
Nyt myös laboratoriolasit verkkokaupastamme! (22.2.2016)
 
OmaKauppa
Rekisteröidy
Tarjoukset
 
Verkkokaupan toteutus
Whitestone Oy